
Q: Do I have to manually change each "u" to "t" in an 
RNA sequence?
According to the WIPO Standard ST.26  [wipo.int] :

"The symbol “t” will be construed as thymine in DNA and uracil in RNA. Uracil in DNA or thymine in RNA is considered a modified nucleotide and 
" - see paragraph 14. must be further described in the feature table as provided by paragraph 19.

So it is necessary for a user to transform each 'u' symbol to a 't' in an RNA sequence in order that it is compliant with WIPO ST.26. WIPO 
Sequence will perform this task automatically during an ST.25 import and if the RNA sequence which contains a 'u' symbol is manually created 
within a project, WIPO Sequence will not allow you to continue with the save. Users are also able to cut-and-paste sequences into the project 
after replacing the 'u' symbols using a text editor. 
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